פאי בטטה
מרכיבים :
בצק פריך מוכן
3 בטטות
1 כף שמנת מתוקה
1 ביצה
קצת קינמון
אגוז מוסקט
בייבי שף אומר :
בעזרתם של אמא ואבא אופים את הבטטות בתנור עד שיתרככו.
כשהבטטות רכות מוציאים אותן מהתנור ומניחים בקערה. מועכים את הבטטות בעזרת כף מעיכה.
שוברים את הביצה ומוסיפים אותה לבטטות.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את הקינמון ואת אגוז המוסקט.
יוצרים גומה בבצק הפריך וממלאים אותו בתערובת שהכנו.
מכניסים את הפאי לתנור בחום בינוני ל-40 דקות.
מועכים בקערה בטטות אפויות
מוסיפים ביצה, ילדים וילדות
שמנת מתוקה וקינמון מכל הלב
ואגוז מוסקט למי שאוהב..
פאי בטטה – אכלת ושבעת..
חם ומעודן, כן, פאי בטטה!!
איזה כיף לי! איזה טעם מצוין!!
קדימה, ילדים, בואו לשולחן!
ממלאים את הגומה של הבצק הפריך
בפירה הכתום, מה עוד אני צריך??
מכניסים לתנור לארבעים דקות ואופים
ואם רוצים – סירופ מייפל מוסיפים
פאי בטטה – אכלת ושבעת..
חם ומעודן, כן , פאי בטטה!!
איזה כיף לי! איזה טעם מצוין!!
קדימה, ילדים, בואו לשולחן!