לחם צ'פטי
מרכיבים :
כוס חלב.
כוס מלאה של קמח מלא.
חצי כוס מים.
בייבי שף אומר :
שופכים את הקמח לקערה גדולה ומוסיפים מים.
מוסיפים חלב
לשים היטב את הקמח והמים עד שמקבלים בצק חלק.
אפשר ללוש בידיים ואפשר ללוש גם עם כף.
נותנים לבצק לנוח בקערה 30 דקות.
כעבור 30 דקות מוציאים את הבצק מהקערה.
מרדדים את הבצק לעיגול שטוח בעזרת מערוך.
מניחים את עיגול הבצק בתוך מחבת ברזל שאימא או אבא חיממו היטב.
מחכים עד שהבצק ישחים ואז הופכים אותו.
מחכים שהלחם המוכן יתקרר, ניתן לאכול אותו כל מה שרוצים
לקערה שופכים כוס קמח מלא
קמח מלא, מצב הרוח עולה!
מוסיפים את המים ולשים עם הידיים
ללוש, ללוש– כיף עד השמיים!!
פזמון:
לחם צ'פאטי, מהודו הרחוקה
בואו נזדרז, קומקומית כבר מחכה..
נאכל בתיאבון, בייבי שפים נפלאים
לחם צ'פאטי, חמים ונעים...
אחרי שהבצק הלך לו לנוח
מרדדים במערוך לעלה שטוח
שמים על המחבת, עם אמא כמובן
אני חייב לטרוף , זה מייד מוכן..
פזמון:
לחם צ'פאטי, מהודו הרחוקה
בואו נזדרז, קומקומית כבר מחכה..
נאכל בתיאבון, בייבי שפים נפלאים
לחם צ'פאטי חמים ונעים...